Book tid
Book tid

Hundefrisør

Hver 2. onsdag tilbyder vi hundefrisør i klinikken.

Henriette har klippet hunde i 25 år og har drevet egen salon i Vonge siden 2009.

Hun klipper alle typer hunde og prisen beregnes efter aftale.

Det er vigtigt for din hunds ve og vel at pelsen er soigneret. Når pelsen er soigneret, fungerer den “som den skal” – det vil sige at pelsen hjælper til med at hunden bliver beskyttet mod kulde, afviser varmen, og i nogle racers tilfælde, afviser vandet.

Det er sjovere at være hund, når der ikke sidder filtret gammel pels som er til gene ved leg og nusning.

En soigneret pels kan også gøre hundeejerens liv nemmere: På f.eks små langhårsracer bliver det lettere at tørre dem, efter en gåtur i regnvejr, hvis pelsen ikke er filtret.

Du finder os her

FAVNA Erritsø Dyreklinik

Erritsø Bygade 115

7000 Fredericia

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Har du brug for at tale med vores bogholder, Hanne Jensen, sidder hun klar til at besvare dit opkald mandag - torsdag fra kl. 8.00-13.30, eller på bogholderi@favna.dk.

Lørdage fra kl. 9.00-12.00 har vi desuden åbent for salg af dyrefoder, tilbehør, receptpligtig medicin mm.

Konsultation hos dyrlægen er altid efter tidsbestilling - Dette for at vi undgår længere ventetid, samt for at dyrlægen kan være bedst muligt forberedt på at møde dig og dit kæledyr.

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.