Transparent
Book tid
Book tid

Vi er TÆT PÅ DIG og dit dyr

Velkommen til FAVNA – Dyrlægehuset Gentofte

Hos os lægger vi vægt på, at både du og dit kæledyr ved hvert dyrlægebesøg har en positiv og tryg oplevelse. I vores hyggelige og afslappede omgivelser, er personligt engagement, nærvær og god tid derfor vigtige elementer.

 

Velkommen til FAVNA – Dyrlægehuset Gentofte

Velkommen til FAVNA Dyrlægehuset Gentofte  

Tryghed og nærvær for dig og dit kæledyr 

 

Din dyrlæge i Gentofte. Hos os lægger vi vægt på, at både du og dit kæledyr ved hvert dyrlægebesøg har en positiv og tryg oplevelse. I vores hyggelige og afslappede omgivelser, er personligt engagement, nærvær og god tid derfor vigtige elementer.

Vores dyrlæger Tina Nielsen og Aase S. Thomsen er dedikerede og har ekspertise indenfor hunde, katte, kaniner og gnavere. Faglighed og ansvarlighed er altid i højsædet hos Dyrlægehuset Gentofte. Vi arbejder løbende på at videreuddanne os og holde os opdaterede med den nyeste viden indenfor diagnostik og behandling.
Vi står altid klar med gode råd til, hvordan du bedst muligt bevarer sundheden og en høj livskvalitet hos dit kæledyr. Og naturligvis til at hjælpe hvis dit kæledyr skulle blive sygt eller komme til skade. 

Om Klinikken

Klinikken er beliggende i en charmerende villa med gratis parkering lige ud foran døren og få skridt fra Gentofte Station. Vi ligger i gåafstand fra Bernstorffsparken og Gentofte Sø.

  • Klinikken har 2 konsultationsrum, hvor vi bl.a. foretager sundhedsundersøgelser, medicinske udredninger og vaccinationer.
  • Faciliteter til kirurgi, hvor vi har inhalationsanæstesi eller TIVA (Total IntraVenøs Anæstesi) med patientmonitorering af bl.a. puls, blodtryk, iltmætning, CO2 samt EKG.
  • Et rum dedikeret til tandbehandlinger
  • Eget laboratorium hvor vi kan køre blodprøver, urinprøver, afføringsprøver, celleprøver samt mikroskopi af udtagne prøver.
  • Digitalt røntgen til vurdering og diagnostik af både knogler og organer. 
  • Ultralydsscanner til fx diagnostik af drægtighed, livmoderbetændelse (pyometra), status af organer, spredning af cancer m.m.
  • Salg af hunde- og kattefoder, terapeutiske diæter og veterinære produkter. Vi tilbyder HPM foder fra Virbac og terapeutiske diæter fra Royal Canin.
  • Vi har derudover kosttilskud til at støtte op om hud, pels og led samt rense-og plejeprodukter til bl.a. ører og hud.
Vi er tæt på dig og dit dyr