Transparent
Book tid
Book tid

FAVNA Middelfart Dyrehospital

Dyrlæge Middelfart

 

FAVNA Middelfart Dyrehospital er din dyrlæge, for hunde, katte, kaniner og andre smådyr.

 

Sundhed, trivsel og velbefindende er i højsædet hos os: Derfor får dit kæledyr en tryg og professionel behandling – hver gang. Vi holder til i Middelfart, men vi har også klinikker i Fredericia, Odense og Gentofte.

 

Vi tager os godt af dit kæledyr og interesserer os oprigtigt for dets helbred og sundhed. Hos os kan dit kæledyr få alle typer behandlinger; lige fra kastration, tandbehandlinger, til ultralydsscanning og mere krævende operationer. Vi har faciliteterne – og ekspertisen – til at hjælpe uanset, hvad dit kæledyr har brug for.

 

For os handler det ikke bare om sundhed for dyr. Det handler også om omsorg. Derfor gør vi os umage for, at dit kæledyr føler sig tryg hos os – For når dit kæledyr kan lide at komme her får du, som ejer, også en god oplevelse.

 

Se alle vores
behandlinger

Du finder os her

FAVNA Middelfart Dyrehospital

Nyvang 15

5500 Middelfart

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Følg os på Instagram

Kig forbi vores Instagram og se, hvad vi laver her hos FAVNA Middelfart Dyreklinik.

[instagram-feed]
Se flere historier her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager vores nyhedsbrev får du invitationer til events, information om tilbud og kampagner, gode råd og vejledninger til dig og dit kæledyr samt info om, hvad der ellers rører sig hos os på dyreklinikken - som er relevant for dig at vide. Du kan forvente, at vi skriver til dig cirka hver anden måned, og du kan selvfølgelig altid nemt framelde dig nyhedsbrevet igen. Du skal vide, at vi passer godt på dine oplysninger. Jævnfør GDPR skal vi gøre dig opmærksom på, at vi sender mails ud via Mailchimp, Dine oplysninger vil derfor blive overført til USA, hvor Mailchimp har hovedkontor. Hvis du fortryder og afmelder dig nyhedsbrevet igen, skal vi også lige oplyse dig om, at dit opt-in vil blive gemt i 2 år efter, at du har afmeldt dig.