Transparent
Book tid
Book tid

Priser hos FAVNA Middelfart Dyrehospital

Priserne her er blot et lille udpluk af vores standard ydelser.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 6441 5041, så vi kan give dig et prisoverslag på den behandling dit kæledyr har behov for.

Hvis du er FAVNA Plan kunde, får du rabat på nogle af nedenstående ydelser, ligesom visse behandlinger vil være inkluderet i dit abonnement.

Kastration, sterilisation, vaccination og ID mærkning af kat

Prisen er inklusiv sundhedsundersøgelse inden narkose, indlæggelse i kattevenligt rum med varme i burene, monitorering og overvågning under og efter narkosen, recovery foder efter bedøvelse, smertebehandling under og efter operation, samt eventuelt kontrol til fjernelse af sting.

Kastration kat975,-
Sterilisation kat1500,-
Microchip i forbindelse med neutralisering100,-
Øremærke i forbindelse med neutralisering250,-
Vaccination i forbindelse med neutralisering250,-

Kastration og sterilisation hund

Prisen er inklusiv en forundersøgelse inden din hund skal i narkose, indlæggelse i store bure med indbygget varme, monitorering og overvågning under og efter narkosen, lidt at spise efter narkosen, smertebehandling under og efter operation, samt eventuelt kontrol til fjernelse af sting.

Kastration hund 0 - 100 kg2400,-
Sterilisation hund 0 - 100 kg4250,-
Laparoskopisk sterilisation (kikkertsterilisation)7500,-

Tandbehandlinger hund og kat

En tandpakke til hund og kat består af en tandrens og tandpolering samt tandrøntgen af alle tænder og tandrødder. Prisen er inklusiv en undersøgelse inden narkosen, indlæggelse i behagelige store bure med indbygget varme i bunden og så tilbyder vi altid vores narkose-patienter lidt at spise, inden de bliver sendt hjem.

Tandrens, tandpolering og tandrøntgen hund3600,-
Tandrens, tandpolering og tandrøntgen kat2500,-

Kloklip uden bedøvelse

Hvis din hund, kat og kanin er tryg ved at få klippet negle (kloklip) foregår det uden bedøvelse. Vi tager os selvfølgelig god tid. Nogle hunde har lige brug for en lille pause ind i mellem. Pausen bruger vi på at nusse og give godbidder. For at skabe yderligere tryghed tilbyder vi også brug af slikkemåtte, som ofte får, særligt hundene, til at glemme alt, hvad der sker omkring dem.

Kloklip / negleklip hund uden narkose254,-
Kloklip / negleklip kat uden narkose254-
Kloklip / negleklip kanin uden narkose254,-

Vaccination og sundhedsundersøgelse hund og kat

Priser på vaccination og sundhedsundersøgelse er afhængig af, hvilke vaccination din hund eller kat skal have. Sammen med dig vil vi sammensætte den vaccination, der passer til det liv din hund eller kat lever. Derfor vil prisen nedenfor være plus vaccinens pris.

Se mere om vaccination og sundhedsundersøgelse her.

Vaccination og tilhørende sundhedsundersøgelse kat758,-+ vaccinens pris
Vaccination og tilhørende sundhedsundersøgelse hund758,-+ vaccinens pris

 

Der tages forbehold for taste, tryk- og programmeringsfejl.