Transparent
Book tid
Book tid

Vi er TÆT PÅ DIG og dit dyr

Velkommen til FAVNA – Middelfart Dyrehospital

Vi har fokus på dit kæledyrs behov. Dit kæledyr skal føle sig godt tilpas hos os – så får du også en god oplevelse.

 

Velkommen til FAVNA – Middelfart dyrehospital

Hvad kan vi?

Uanset hvad du bekymrer dig om for dit kæledyr, kan du få hjælp hos os. Vi tager os både af store operationer og små undersøgelser, akutte problemer og forebyggende behandlinger. Vi er en veludstyret klinik, der kan håndtere de fleste behandlinger. Du kan altid kontakte os, når det handler om dit dyrs sundhed.

I vores butik kan du købe ernæring, plejemidler, liner og seler, legetøj, godbidder og andet tilbehør til din bedste ven. Alt sammen udvalgt, så det giver grundlaget for et langt og sundt liv.

 

Mød os i Middelfart

Du finder os i vores nybyggede domicil, på Nyvang 15, hvor det er nemt at føle sig hjemme. Det skal nemlig være trygt for dit kæledyr at komme til dyrlæge.

Og vi tager omsorg for dit kæledyr alvorligt. Det betyder, at vi har indrettet os, så vi tager hensyn til præcis dit kæledyrs behov, lige fra I kommer ind ad døren. Og her er trygt for både hunde, katte, kaniner og alle andre kæledyr – og deres ejere.

 

Vi elsker Middelfart

Det betyder noget for os, at vi kender dig og dit kæledyr. Og at dit kæledyr kender os. Derfor engagerer vi os i det lokale, kender hundeskoven og arrangerer bl.a. hundemarch i Hindsgavlskoven.

Vi glæder os meget til at se dig og dit kæledyr i klinikken.

Vi er tæt på dig og dit dyr