Transparent
Book tid
Book tid

Dyrlægekonto

Dyrlægekonto

Når du kommer til dyrlægen, skal man altid betale kontant ved afslutningen af besøget. Vi ved godt at dyrlægeudgifter kan komme uventet og det derfor kan være en udfordring at have penge nok stående på sin konto.

Vi har derfor etableret et samarbejde med Resurs Bank om at lavet en delbetalingsløsning.

​Hvordan gør du?

Det er Resurs Bank der står for delbetalingsløsningen. Du kan læse mere om vilkårene her.

Ansøg om lånet ved at udfylde låneansøgningen – du får svar med det samme.  Herefter skal du godkende og underskrive med MitID. Du kan også ansøge via mobil ved at sende en SMS til 1980 med teksten RB DYRLÆGE. Du kan søge døgnet rundt.

Du modtager dit Dyrlægekort inden for 8-12 hverdage. Kortet indeholder din lånte kredit og kan benyttes hos os. Hvis du ikke har modtaget kortet endnu, men er godkendt af Resurs Bank, har du mulighed for at betale din dyrlægeregning her og nu blot ved at oplyse dit personnummer til FAVNA og efterfølgende godkende betalingen med MitID.

Hvad koster det?

Man har mulighed for at dele regningen op i 12, 24 og 36 afdrag/måneder. Det koster 29 kroner pr. måned de første 24 måneder herefter bliver der pålagt renter. Man har altid mulighed for at indfrie lånet hurtigere, hvis man ønsker det.