Transparent
Book tid
Book tid

Vi er TÆT PÅ DIG og dit dyr

Velkommen til FAVNA – Erritsø Dyreklinik

Vi har fokus på dit kæledyrs behov. Dit kæledyr skal føle sig godt tilpas hos os – så får du også en god oplevelse.

 

Velkommen til FAVNA – Erritsø dyreklinik

Velkommen til FAVNA – Erritsø dyreklinik

 

Dit kæledyrs behov er det vigtigste for os. Her skal dit kæledyr føle sig godt tilpas – så får du også en god oplevelse.

 

Hvad kan vi?

 

Uanset hvad du bekymrer dig om for dit kæledyr, får du hjælp hos os. Vi tager os både af store operationer og små undersøgelser, akutte problemer og forebyggende behandlinger. Vi er en veludstyret klinik, der kan håndtere de fleste behandlinger. Du kan altid kontakte os, når det handler om dit dyrs sundhed.

I vores butik kan du købe ernæring, plejemidler, liner og seler, legetøj, godbidder og andet tilbehør til din bedste ven. Alt sammen udvalgt, så det giver grundlaget for et langt og sundt liv.

 

Mød os i Erritsø

 

Vi er et stærkt team, der både har det sjovt sammen og kender hinanden godt. Derfor kan vi altid give dig den bedste ekspertise – og en god oplevelse.

Vi tager omsorg for dit kæledyr alvorligt. Det betyder, at vi har indrettet os, så vi tager hensyn til præcis dit kæledyrs behov, lige fra I kommer ind ad døren. Og her er trygt for både hunde, katte, kaniner og alle andre kæledyr – og deres ejere.

 

Vi elsker Erritsø

 

Vores nærområde betyder meget for os: Vi kender dit kæledyr og glæder os altid til at se jer. Derfor gør vi gerne lidt ekstra for, at I får den bedste oplevelse, så I er trygge ved at komme her, og så vi kan sige på gensyn med god samvittighed.

Vi kan godt lide at være en del af det lokale og stiller op med hundevask til Pinsemarked her på butikstorvet eller arrangerer ponyridning og fejrer fastelavn. To gange om året besøger vi Kirkens Korshærs varmestue og hjælper udsatte borgere med vaccination af deres kæledyr.

 

Vi glæder os meget til at se dig og dit kæledyr i klinikken.

Vi er tæt på dig og dit dyr