Transparent
Book tid
Book tid

FAVNA Dalum Dyreklinik

Dyrlæge Odense

 

FAVNA Dalum Dyreklinik er din dyrlæge, for hunde, katte, kaniner og smådyr.

 

Sundhed, trivsel og velbefindende er i højsædet hos os: Derfor får dit kæledyr en tryg og professionel behandling – hver gang. Vi holder til i Dalum, men vi har også klinikker i Fredericia og Middelfart.

 

Vi tager os godt af dit kæledyr og interesserer os oprigtigt for dets helbred og sundhed. Hos os kan dit kæledyr få alle typer behandlinger; lige fra kastration, tandundersøgelser, til ultralydsscanning og mere krævende operationer. Vi har faciliteterne – og ekspertisen – til at hjælpe uanset, hvad dit kæledyr har brug for.

 

For os handler det ikke bare om sundhed for dyr. Det handler også om omsorg. Derfor gør vi os umage for, at dit kæledyr føler sig tryg hos os – For når dit kæledyr kan lide at komme her får du, som ejer, også en god oplevelse.

 

Se alle vores
behandlinger

Du finder os her

FAVNA Dalum Dyreklinik

Dalumvej 10

5250 Odense

Find vej

Åbningstid

Mandag: 08.00 - 16.30

Tirsdag: 08.00 - 16.30

Onsdag: 8.00 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 16.30

Fredag: 8.00 - 16.30

Følg os på Instagram

Kig forbi vores Instagram og se, hvad vi laver her hos FAVNA Dalum Dyreklinik.

[instagram-feed]
Se flere historier her

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.