Transparent
Book tid
Book tid

Vi er TÆT PÅ DIG og dit dyr

Velkommen til FAVNA – Dalum dyreklinik

Vi har fokus på dit kæledyrs behov. Dit kæledyr skal føle sig godt tilpas hos os – så får du også en god oplevelse.

 

Velkommen til FAVNA – Dalum dyreklinik

Hos FAVNA bærer fire værdier alt vores arbejde. Det er måden, vi tænker på. Måden, vi møder dig på. Og de sætter rammen for vores tilgang til dyr, mennesker og dyrlægefaget.

 

 

VI GIVER TRYGHED

Når dit kæledyr har en god oplevelse, får du det også. Derfor er her rart at komme for både dyr og deres ejere. Vi fokuserer altid på at være fagligt foran, så du kan være tryg, mens dit kæledyr er i de bedste hænder hos dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vores hyggelige atmosfære og imødekommende personale skaber en hjemlig følelse, hvor du kan slappe af.

 

VI ER TÆT PÅ DIG

Vi er tæt på dig. Både fysisk, fordi vi gerne vil være aktive i lokalsamfundet. Og mentalt, fordi vi gør os umage for at lytte til og forstå dine ønsker. Vi har en ægte interesse i dit kæledyr. Og vi tager os god tid til at skabe en tryg oplevelse.

 

VI HAR PLADS

Her er plads. Plads til alle spørgsmål om dit kæledyr. Men her er også altid plads til at gøre noget nyt, noget anderledes. Fordi det er hér, vi udvikler os og opnår de bedste resultater for dit kæledyr. Vi tror på udvikling som grundlag for et motiverende arbejdsliv, der skaber overskuddet til vores trygge, omsorgsfulde rammer.

 

VI ER MODIGE

Vi gør ikke bare, som vi plejer: Vi stiller spørgsmål. Og gør kun det, der giver mening. Vi rusker op i traditionerne og tør. Altid med respekt for det faglige. Og altid med det formål at skabe den bedste oplevelse for dit kæledyr. Og for dig.

Vi er tæt på dig og dit dyr