Book tid
Book tid

Bedøvelse og narkose

Inden din hund eller kat skal i narkose

 

Dit kæledyr skal faste ca. 6 timer inden narkosen. I praksis betyder det, at du fjerner madskålen, inden du går i seng og tager vandskålen væk om morgenen. Hvalpe under fem måneder skal have et måltid lige før midnat. Du skal lufte din hund, inden du afleverer den på klinikken. I må gerne have eget tæppe og legetøj med.

 

Når I ankommer til narkosen

 

Når I ankommer til klinikken, undersøger vi din hund og lytter på hjerte og lunger.
I mange tilfælde vil vi anbefale, at vi undersøger en blodprøve og en urinprøve, inden den skal i narkose. Blod- og urinprøven skal hjælpe os med at udelukke at dit kæledyr har nogle underlæggende sygdomme, som kræver ekstra opmærksomhed under narkosen. Hvis prøverne ikke ligger inden for normalværdierne, kontakter vi dig for at aftale, om vi skal bedøve din hund.

 

Sådan foregår narkosen

 

Før narkosen giver vi din hund en for-bedøvelse med beroligende og smertestillende medicin. På den måde både sover og vågner din hund roligt, og vi bruger mindre narkosemiddel.
Din hund trækker selv vejret under narkosen. Vi kontrollerer hjertefunktionen (EKG), vejrtrækning, CO2-indhold og blodets iltmætning under hele narkosen. Vi overvåger selvfølgelig din hund under hele forløbet og tilfører ilt, væske og varme under hele forløbet.

 

Efter narkosen

 

Dit kæledyr er vågen og kan gå, når I bliver sendt hjem. Når den kommer hjem, trænger den til ro, varme og en ekstra lur.

Du finder os her

FAVNA Dalum Dyreklinik

Dalumvej 10

5250 Odense

Find vej

Åbningstid

Mandag - tirsdag: 8.00 - 16.00

Onsdag: 8.00 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 16.00

Fredag: 8.00 - 15.30

Har du brug for at tale med vores bogholder, Hanne Jensen, sidder hun klar til at besvare dit opkald mandag - torsdag fra kl. 8.00-13.30 på 44127336, eller på bogholderi@favna.dk.

Konsultation hos dyrlægen er altid efter tidsbestilling - Dette for at vi undgår længere ventetid, samt for at dyrlægen kan være bedst muligt forberedt på at møde dig og dit kæledyr.

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.

Historier fra vores hverdag

Kom med indenfor på Instagram og se, hvad vi laver her hos FAVNA Middelfart Dyreklinik. Her kan du følge med i hverdagen hos os og se alle de søde dyr, vi får lov at passe på.

Se flere historier her