Book tid
Book tid

Hvad skal jeg vide om ernæring til min hund eller kat?

Hos Favna har vi på de 2 smådyrsklinikker en butik hvor vi sælger og rådgiver om foder, kosttilskud, loppemidler, plejemidler, og kattegrus. Vi har desuden et varierende udvalg af halsbånd, seler, liner samt tilbehør og aktiveringslegetøj til hund og kat.​


Hundemad og kattemad

Vi fører primært foder fra Royal Canin, Specific og Hills. Har du spørgsmål eller har dit kæledyr specielle behov, står vi gerne til rådighed med råd og vejledning.


Hvorfor købe foder hos dyrlægen?

Når dit kæledyr er sygt er det vigtigt at det får den rette næring. Der findes afstemte diæter, der understøtter behandlingen af fx mave-tarm problemer, nyrelidelser, hjertelidelser, led- og gigt lidelser, leversygdomme, overvægt, rekonvalescens efter længerevarende sygdom eller operation.
Det er meget vigtigt, at det syge dyr får den korrekte type diæt – derfor kan sygdomsdiæterne kun købes hos dyrlægen.
Udover sygdomsdiæterne fører vi også diæter, der er nøje afstemt til det raske dyr. Vores kæledyr er forskellige, lever under forskellige betingelser og har derfor forskellige behov. Fx. den aktive jagthund, og den lille selskabshund, perserkatten og den kastrerede kat.


Kontrol vejning – slankekur​

På smådyrsklinikkerne er det muligt at få hunden eller katten vejet. Du er altid velkommen til at komme forbi og få vejet dit dyr. Det kan især være vigtigt, hvis dit kæledyr er i gang med et vægttab.
Veterinærsygeplejerskerne er uddannet i at vejlede om vægttab, og om ernæring generelt.
FAVNA Middelfart Dyreklinik er i samarbejde med Royal Canin udnævnt til “Royal Slankeklinik”. Læs mere om dette her.

 

Petshops:

På vores 2 smådyrsklinikker har vi fine velassorterede petshops med blandet udvalg af tilbehør. Vi har liner, seler, halsbånd, skåle, legetøj, shampooer og meget meget mere.

Kig ind forbi og se vores udvalg, du finder os her:

Favna Middelfart Dyreklinik  og FAVNA Erritsø Dyreklinik