Book tid
Book tid

Hudproblemer

Hudproblemer

Kløe kan skyldes mange årsager. Nogle af de hyppigst er:

  • Parasitter (lopper, hårsækmider, skab, pelsmider, lus oa.)
  • Infektioner
  • Allergi
  • Betændelse og svamp i ørene

 

Parasitter

Vi undersøger altid for parasitter som lopper, lus og pelsmider først.

Lopper kan give alvorlig kløe, og de kan gemme sig andre steder end på kæledyret. Pelsmider kan pelsmider ligner skæl end dyr. Skab og hårsækmider gemmer sig under huden.

 

Infektioner

Dit kæledyr får oftest sår og betændelse af kløe og ikke omvendt. Derfor behandler vi ofte infektioner i huden sammen med en behandling for kløe.

Infektion med ringorm-svamp give både udslæt og kløe, og så får dit kæledyr en målrettet behandling.

 

Allergi

Allergi kan give hudbetændelse og øreproblemer, der kan vise sig på mange forskellige måder, f.eks. sorte eller røde udslæt, røde poter eller svamp i ørene.

Vi bekæmper infektionen og undersøger også årsagen sammen med dig og dit kæledyr.

 

Betændelse og svamp i ørerne

Raske hunde og katte har både svampe og bakterier i ørene. Når vi undersøger for betændelse i ørene, udelukker vi først, at det handler om øremider. Vi behandler infektioner og undersøger årsagen til betændelsen.

Du finder os her

FAVNA Dalum Dyreklinik

Dalumvej 10

5250 Odense

Find vej

Åbningstid

Mandag: 08.00 - 16.30

Tirsdag: 08.00 - 16.30

Onsdag: 8.00 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 16.30

Fredag: 8.00 - 16.30

Har du brug for at tale med vores bogholder, Hanne Jensen, sidder hun klar til at besvare dit opkald mandag - torsdag fra kl. 8.00-13.30 eller på bogholderi@favna.dk.

Konsultation hos dyrlægen er altid efter tidsbestilling - Dette for at vi undgår længere ventetid, samt for at dyrlægen kan være bedst muligt forberedt på at møde dig og dit kæledyr.

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.