Transparent
Book tid
Book tid

Knogle- og ledlidelser

Knogle- og ledlidelser

Halt- og stivhed er de mest almindelige symptomer på gigt. Dit kæledyr får oftest gigt i albue, knæ, hofte, haser og tæer. Hvis det ikke forsvinder efter nogle dage eller bliver værre, bør du kontakte din dyrlæge.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dit kæledyr med ledproblemer.

Vi stiller en gigtdiagnose med en røntgenundersøgelse og hjælper med smertelindrende medicin og en specialudviklet diæt.

 

Du finder os her

FAVNA Middelfart Dyrehospital

Nyvang 15

5500 Middelfart

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager vores nyhedsbrev får du invitationer til events, information om tilbud og kampagner, gode råd og vejledninger til dig og dit kæledyr samt info om, hvad der ellers rører sig hos os på dyreklinikken - som er relevant for dig at vide. Du kan forvente, at vi skriver til dig cirka hver anden måned, og du kan selvfølgelig altid nemt framelde dig nyhedsbrevet igen. Du skal vide, at vi passer godt på dine oplysninger. Jævnfør GDPR skal vi gøre dig opmærksom på, at vi sender mails ud via Mailchimp, Dine oplysninger vil derfor blive overført til USA, hvor Mailchimp har hovedkontor. Hvis du fortryder og afmelder dig nyhedsbrevet igen, skal vi også lige oplyse dig om, at dit opt-in vil blive gemt i 2 år efter, at du har afmeldt dig.