Book tid
Book tid

Tandbehandlinger

Dit kæledyr kan få tandsten, parodontose, tandskader eller andre tandsygdomme.

 

Dit kæledyr har ikke nødvendigvis symptomer, men kan godt være generet af tandproblemer. Fx sover dyret mere, er mere asocialt, aggressivt eller tryghedssøgende. Måske sluger dit kæledyr maden, tygger kun i den ene side eller har kronisk dårlig ånde.

 

Tandsten er brun/grå/gullige belægninger, der giver rødme, hævelse og irritation i tandkødet. Parodontose er, når tandkødet og tandens tilhæftninger bliver nedbrudt af plak og tandsten, som giver løse tænder.

 

For at forebygge tandsten og parodontose skal du børste tænder på dit kæledyr – gerne hver eller hver anden dag. Du kan forebygge tandsten ved at give større tyggeemner eller foder, der mindsker dannelsen af tandsten.
Du kan undersøge, om dit kæledyr har problemer i munden ved at lukke op og kigge. Det er en god idé at vænne dit kæledyr til at få åbnet munden med et lille eftersyn hver dag.

 

Vores tand-pakke til dit kæledyr indeholder:

 

  • Præanæstetisk blodprøve inden narkose
  • Tandrens og -polering
  • Røntgen af alle tænder

Du finder os her

FAVNA Middelfart Dyreklinik

Odensevej 139

5500 Middelfart

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Har du brug for at tale med vores bogholder, Hanne Jensen, sidder hun klar til at besvare dit opkald mandag - torsdag fra kl. 8.00-13.30, eller på bogholderi@favna.dk.

Konsultation hos dyrlægen er altid efter tidsbestilling - Dette for at vi undgår længere ventetid, samt for at dyrlægen kan være bedst muligt forberedt på at møde dig og dit kæledyr.

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.