Transparent
Book tid
Book tid

Hjemmebesøg

Hjemmebesøg

I særlige tilfælde kan vi tilbyde hjemmebesøg, fremfor at dyret skal transporteres til dyrlægen.

Vi kan ikke tilbyde større undersøgelser og behandlinger; dette foregår bedst og mere professionelt på en af vores klinikker. Ved aflivninger kan vi i nogle tilfælde med hjemmebesøg sikre, at den kommer til at foregå under rolige omstændigheder og i velkendte omgivelser.

Vi kan tage mindre dyr med retur til klinikkerne. Større dyr kan du aflevere på en af klinikkerne, så sørger vi for, at dit kæledyr bliver sendt til et kæledyrskrematorium. Det er også tilladt at begrave kæledyr på egen grund.

Du finder os her

FAVNA Middelfart Dyrehospital

Nyvang 15

5500 Middelfart

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager vores nyhedsbrev får du invitationer til events, information om tilbud og kampagner, gode råd og vejledninger til dig og dit kæledyr samt info om, hvad der ellers rører sig hos os på dyreklinikken - som er relevant for dig at vide. Du kan forvente, at vi skriver til dig cirka hver anden måned, og du kan selvfølgelig altid nemt framelde dig nyhedsbrevet igen. Du skal vide, at vi passer godt på dine oplysninger. Jævnfør GDPR skal vi gøre dig opmærksom på, at vi sender mails ud via Mailchimp, Dine oplysninger vil derfor blive overført til USA, hvor Mailchimp har hovedkontor. Hvis du fortryder og afmelder dig nyhedsbrevet igen, skal vi også lige oplyse dig om, at dit opt-in vil blive gemt i 2 år efter, at du har afmeldt dig.

Følg os på Instagram

Kig forbi vores Instagram og se, hvad vi laver her hos FAVNA Middelfart Dyreklinik.

[instagram-feed]
Se flere historier her