Book tid
Book tid

Hjemmebesøg

Hjemmebesøg

I særlige tilfælde kan vi tilbyde hjemmebesøg, fremfor at dyret skal transporteres til dyrlægen.

Vi kan ikke tilbyde større undersøgelser og behandlinger; dette foregår bedst og mere professionelt på en af vores klinikker. Ved aflivninger kan vi i nogle tilfælde med hjemmebesøg sikre, at den kommer til at foregå under rolige omstændigheder og i velkendte omgivelser.

Vi kan tage mindre dyr med retur til klinikkerne. Større dyr kan du aflevere på en af klinikkerne, så sørger vi for, at dit kæledyr bliver sendt til et kæledyrskrematorium. Det er også tilladt at begrave kæledyr på egen grund.

Du finder os her

FAVNA Middelfart Dyreklinik

Odensevej 139

5500 Middelfart

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Har du brug for at tale med vores bogholder, Hanne Jensen, sidder hun klar til at besvare dit opkald mandag - torsdag fra kl. 8.00-13.30, eller på bogholderi@favna.dk.

Konsultation hos dyrlægen er altid efter tidsbestilling - Dette for at vi undgår længere ventetid, samt for at dyrlægen kan være bedst muligt forberedt på at møde dig og dit kæledyr.

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.