Transparent
Book tid
Book tid

Hundefrisør

Hundefrisør Fredericia tilbydes hver anden onsdag

Er du på udkig efter en professionel hundefrisør Fredericia?

Hundefrisør Henriette Bossau kommer her på Erritsø Dyreklinik hver anden onsdag, og tilbyder hundeklip og trimning af alle hunderacer.
Henriette har klippet hunde i over 25 år, og har drevet egen hundesalon i Vonge siden 2009.

Hvorfor skal en hund klippes?

Det er vigtigt for din hunds ve og vel at pelsen er soigneret. Når pelsen er soigneret, fungerer pelsen “som den skal”. Det vil sige, at pelsen hjælper med at beskytte hunden mod kulde, pelsen afviser varme, og i nogle racers tilfælde, afviser pelsen også vand.

I princippet kan alle hunderacer blive klippet, men det er typisk de langhårede hunderacer, der bliver klippet. De langhårede hunde, som for eksempel bichon frisé, Lhasa Apso og  Shih Tzu, har en pels, der kan filtre meget, hvis ikke pelsen bliver klippet jævnligt. Pelsfiltre kan give irritation i huden, ligesom det kan gøre ondt på din hund, hvis den har pelsfiltre, der konstant hiver i huden.

Ud over at det er sundere og sjovere for din hund at være uden pelsfiltre, så bliver det også lettere for dig at tørre din hund, når I har været ude i regn- eller snevejr.

Hvor ofte skal en hund klippes?

Hvor ofte en hund skal klippes afhænger af både hundens race, hundens pelstype og din personlige præference for, hvor lang eller kort du ønsker hundens pels. Generelt klippes de langhårede racer oftere end hunde med kort pels. Du skal forvente at en langhåret hund skal klippes hver 8-12 uge.

Det er vigtigt, at din hund bliver vænnet til at blive klippet, så der ikke laves et overgreb på hunden, når den skal klippes.

Hvis din hund er utryg ved at blive klippet, så fortæl det i telefonen, når du bestiller tid, så hundefrisøren kan tage de nødvendige forholdsregler.

Du finder os her

FAVNA Erritsø Dyreklinik

Erritsø Bygade 115

7000 Fredericia

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.