Book tid
Book tid

Medicinske sygdomme

Der findes en stribe af sygdomme, der kan kureres med medicin (ikke kirurgi) som fx lunge- og hjertesygdomme, mave-/tarmsygdomme, kræft og stofskiftesygdomme – vi kalder dem medicinske sygdomme.

Det kan være lidt at et detektivarbejde at udrede et kæledyr med en medicinsk sygdom. Udgangspunktet er optagelse af en grundig sygehistorie, en klinisk undersøgelse, blod og urinprøver, røntgen og ultralyd.

Du finder os her

FAVNA Middelfart Dyreklinik

Odensevej 139

5500 Middelfart

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Har du brug for at tale med vores bogholder, Hanne Jensen, sidder hun klar til at besvare dit opkald mandag - torsdag fra kl. 8.00-13.30, eller på bogholderi@favna.dk.

Konsultation hos dyrlægen er altid efter tidsbestilling - Dette for at vi undgår længere ventetid, samt for at dyrlægen kan være bedst muligt forberedt på at møde dig og dit kæledyr.

Få nyt fra FAVNA

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få kort nyt fra klinikkens, guides, gode råd til dit kæledyr, vigtige informationer, invitationer og aktuelle tilbud. Vi skriver til dig ca. hver anden måned, og du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet igen. Udfyld formularen herunder og tilmeld dig nyt fra FAVNA.