Transparent
Book tid
Book tid

Medicinske sygdomme

Der findes en stribe af sygdomme, der kan kureres med medicin (ikke kirurgi) som fx lunge- og hjertesygdomme, mave-/tarmsygdomme, kræft og stofskiftesygdomme – vi kalder dem medicinske sygdomme.

Det kan være lidt at et detektivarbejde at udrede et kæledyr med en medicinsk sygdom. Udgangspunktet er optagelse af en grundig sygehistorie, en klinisk undersøgelse, blod og urinprøver, røntgen og ultralyd.

Du finder os her

FAVNA Middelfart Dyrehospital

Nyvang 15

5500 Middelfart

Find vej

Åbningstid

Mandag - fredag: 8.00 - 17.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du modtager vores nyhedsbrev får du invitationer til events, information om tilbud og kampagner, gode råd og vejledninger til dig og dit kæledyr samt info om, hvad der ellers rører sig hos os på dyreklinikken - som er relevant for dig at vide. Du kan forvente, at vi skriver til dig cirka hver anden måned, og du kan selvfølgelig altid nemt framelde dig nyhedsbrevet igen. Du skal vide, at vi passer godt på dine oplysninger. Jævnfør GDPR skal vi gøre dig opmærksom på, at vi sender mails ud via Mailchimp, Dine oplysninger vil derfor blive overført til USA, hvor Mailchimp har hovedkontor. Hvis du fortryder og afmelder dig nyhedsbrevet igen, skal vi også lige oplyse dig om, at dit opt-in vil blive gemt i 2 år efter, at du har afmeldt dig.