Transparent
Book tid
Book tid

Ny adresse – nu Nyvang 15

Vi er flyttet og hedder nu Middelfart Dyrehospital

Favna Middelfart Dyreklinik har de sidste år været inden i en markant udvikling. Vi er naturligvis glade og stolte over den udvikling som vores lille klinik har gennemgået. Det skyldes i høj grad jer – alle I skønne ejere af vores dejlige familiedyr. Tusind tak for jeres tillid!

Vi er glade for, at vi nu endelig kan løfte sløret for, at vi pr. 1. oktober 2023 er flyttet i nye lokaler på Nyvang 15. 

Du og dit dyr vil derfor fortsat møde det samme dygtige hold af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, når I besøger vores nye “hjem”.

Vi lægger stor vægt på at besøget på en dyreklinik skal være så god en oplevelse som overhovedet muligt – både for de kæledyr vi tager i behandling, men høj grad også for de mennesker, der kommer med dyrene. For at det kan lade sig gøre ved vi, at det er vigtigt at vores ansatte har optimale arbejdsforhold, så det har vi naturligvis prioriteret højt.

Teamet er det samme, stemningen er den samme – og empati, omsorg, professionalisme og vores gode humør flytter selvfølgelig med. Du og dit dyr vil derfor fortsat møde det samme dygtige hold af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, når I i besøger vores nye klinik, bare med meget bedre plads til både dyr og mennesker.

Vi hedder nu Favna Middelfart Dyrehospital.

Det nye dyrehospital på Nyvang 15 i Middelfart: 

  • 800 m2 dyreklinik og hospital
  • Parkeringsforhold, hvor du i sikre og trykke omgivelser kan transportere dit kæledyr til og fra klinikken.
  • En dyreklinik, hvor vi har fokuseret på et godt og arbejdsvenligt indeklima
  • Stort venteværelse med flere zoner til hundene, og et lydisoleret venteværelse til katte
  • Reception med flere betjeningsmuligheder
  • Opdelte konsultationsrum og indlæggelsesrum til hunde og katte
  • Topmoderne operationsstuer og behandlingsrum
  • Faciliteter til genoptræning med blandt andet water walker og laserterapi
  • Mindst mulig stress forbundet med undersøgelse og indlæggelse. Lokalerne er indrettet med fokus på god ventilation, støjreduktion og optimalt lys.

Vores søsterklinik Favna Erritsø Dyreklinik bliver selvfølgelig præcis, hvor den er.

Rutevejledningen finder du her: https://maps.app.goo.gl/8Cqqe7JppLUdouKi8

Har du spørgsmål vedrørende vores nye dyrehospital, er du velkommen til at kontakte Simon Vølund på simon.voelund@favna.dk eller telefon 61700894.